Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 onthuld

Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 onthuld

De Mario and Sonic-serie komt naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokio, waarin de personages strijden om medailles in onder andere hordelopen en speerwerpen. Ook heeft Sega drie andere spellen aangekondigd voor het evenement.

Sega heeft aangekondigd dat Mario and Sonic at the Olympic Games wordt uitgebracht voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. In het spel nemen Mario, Sonic en de andere personages uit beide series het tegen elkaar op in onder andere hordelopen, tennis, skateboarden, speerwerpen en verspringen.

Het eerste deel in de Mario and Sonic-franchise verscheen in 2007, toen At The Olympic Games Beijing 2008 werd uitgebracht voor de Nintendo Wii en DS. De hierop volgende Olympische (Winter)spelen in Vancouver, Londen, Sotsji en Rio ontvingen ook alle een eigen game. Alleen de Winterspelen in PyeongChang 2018 werden overgeslagen door de serie. Mario and Sonic At The Olympic Games Tokyo 2020 moet ergens in de winter van 2019 verschijnen voor de Nintendo Switch.

Mario and Sonic

Ook zijn drie andere spellen voor de Olympische Spelen aangekondigd door Sega. In 2020 wordt het officiële Olympic Games-spel uitgebracht voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. Hierin kan worden gestreden voor medailles in onder andere zwemmen, kogelstoten, basketbal, beachvolleybal, honkbal, voetbal, tennis en boksen.

Verder verschijnt in de zomer van 2020 een Arcade-versie van Mario and Sonic at the Olympic Games Tokyo en moet in dezelfde periode ook een mobiele game uitkomen voor Android en iOS, genaamd Sonic at the Olympic Games.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is die koe nou nog niet leeg?

0
test

@Kwolly hahahah. En toch is dit minder melkkoe dan wat elk jaar met FIFA, formule 1 Madden of basketbal of welke golf of tennis of wat dan ook sportgame. Die komen vaak elk jaar en niet om de 4. Want Zomerspelen zijn elke 4 jaar. En winter ook maar precies tussendoor. Echt melken noem ik dat niet.

0
test

Dit zijn toch in aanloop naar elke Spelen telkens min of meer dezelfde games met een matige beoordeling?

0

Aanbevolen voor jou