Mario 3DS wordt mix tussen SM: Galaxy en SM: 64 | Gamer.nl

Mario 3DS wordt mix tussen SM: Galaxy en SM: 64 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De boodschap zou niet goed overkomen als ik het vandaag gewoon zou proberen te vertellen, maar als je het straks op de E3 speelt, zal je beter snappen waar ik het over heb", aldus Miyamoto.

Daarnaast bevestigde hij de speculaties dat het wasberenpak uit Super Mario Bros. 3 zijn terugkeer gaat maken in Super Mario 3DS. "Het is wat je denkt dat het is en je weet waarschijnlijk ook al wat er gebeurt als je dat personage gebruikt."  Naar verwachting kan Mario korte stukjes vliegen wanneer hij dit pak draagt.

E3

Super Mario 3DS wordt ontwikkeld door het team achter Super Mario Galaxy. Miyamoto beloofde onlangs zijn best te doen om de game nog dit jaar uit te brengen. Meer informatie over het spel volgt op de E3-beurs die plaatsvindt in de tweede week van juni.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou