Actie/horror game Cold Fear van Ubisoft zal als soundtrack een nummer van shockrocker Marilyn Manson bevatten. Het nummer "Use your fist and not your mouth" vormt de kickoff van de soundtrack in deze duistere game en zal je alvast in de juiste stemming brengen om de gangen en omgevingen van Cold Fear met de juiste sfeer te gaan betreden.

Cold Fear plaatst je in de schoenen van Tom Hanson, een kustwacht in dienst van de Amerikaanse overheid, die op een duistere avond met zijn team een walvisvaarder entert. Als snel blijkt dat het uitgestorven en verlaten schip helemaal niet zo verlaten blijkt te zijn, breekt de hel los. Hanson's team legt het loodje en jij als een van de weinige overlevenden zal alles op alles moeten zetten om levend en ongehavend van het schip af te komen.

Het nummer "Use your fist and not your mouth" staat op Manson's album "The Golden Age of Grotesque" welke je bij de betere platenzaak wel kunt vinden. Voor een voorproefje van het nummer, als mede trailers en andere informatie surf je naar de website van Cold Fear welke je hier kunt vinden.