Atari heeft vandaag de website gelanceerd van Marc Ecko's Getting Up: Contents Under Pressure, één van de eerste games waarin het spuiten van graffiti de hoofdrol vervult. In dit spel neem je de rol aan van Trane, een jongeman opgegroeid in een grauwe stad onder een keihard regime. Hier wli je maar al te graag verandering in brengen en dus probeer je de inwoners van de stad te mobiliseren om in opstand te komen tegen de gevestigde orde. Graffiti is het middel dat Trane hiervoor aan zal wenden.

In Getting Up dien je met halsbrekende toeren op goed zichtbare, hooggelegen locaties te komen waar je 'kunstwerkjes' mooi zichtbaar zijn voor het publiek. De politie en rivaliserende bendes die het niet zo eens zijn met je uitlatingen, zullen met je op de vuist gaan om hun zin door te drijven. Gelukkig heb je genoeg middelen om ze van je af te slaan. Objecten in je omgeving, zoals planken en brandblussers, komen daarbij goed van pas. Heb je even niets bij de hand, dan zorgt je graffitibus in combinatie met een aansteker, eveneens voor een leuk tafereel.

De nieuw gelanceerde website vertelt je alles wat je van het spel wilt weten en ziet er tegelijkertijd erg sferevol uit. Liefhebbers van een urban sfeertje zullen in hun nopjes zijn.