Marathon-trilogie van Bungie gratis te downloaden | Gamer.nl

Marathon-trilogie van Bungie gratis te downloaden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De PC- Mac- en Linux-versies zijn gratis te downloaden via de website van de Aleph One-engine. Aleph One is ingezet om de eerste Marathon-game te voorzien van shader support, een online coöperatieve modus en multiplayer en ondersteuning voor controllers. Alle drie de games hebben daarnaast een hogere resolutie gekregen. Volgens de website ontvangt Marathon tot slot een HUD-facelift en "aanpa ingen aan het scenario die voor de meest authentieke Marathon-ervaring sinds 1994 zorgen".

De Marathon-trilogie bestaat uit drie sciencefiction-shooters die oorspronkelijk op de Mac werden uitgebracht door Bungie. De drie games kwamen respectievelijk in 1994, 1995 en 1996 uit en worden gezien als de spirituele voorlopers op Bungies Halo-games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou