Map pack Black Ops kampt met downloadproblemen | Gamer.nl

Map pack Black Ops kampt met downloadproblemen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Voor Call of Duty-fans die het downloadbare pakket toch willen downloaden is er de mogelijkheid het 646 megabyte grote bestand via de game zelf of via Xbox.com te downloaden. First Strike is de eerste map pack die verschijnt voor Call of Duty: Black Ops en komt vandaag exclusief uit voor Xbox 360. Wanneer de maps voor PlayStation 3 en PC uitkomen is vooralsnog onbekend.

First Strike bevat de multiplayer-maps Discovery, Kowloon, Berlin Wall en Stadium. Discovery en Kowloon zijn gebaseerd op gebieden die spelers kennen uit het singleplayergedeelte, Berlin Wall gebruikt het beroemde Checkpoint Charlie in Duitsland als locatie. Stadium laat spelers elkaar neerschieten in een hockeystadion en het naastgelegen sportcomplex. First Strike heeft tevens een extra map voor de zombiemodus, genaamd Ascension.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou