Map Pack 3 van World at War meer dan miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Map Pack 3 voor Call of Duty: World at War is in het eerste weekend dat de downloadbare content beschikbaar was gecombineerd meer dan één miljoen keer gedownload via Xbox Live en PlayStation Network.

In navolging van Map Pack 1 en 2 is nu ook Map Pack 3 de grens van één miljoen verkochte exemplaren gepa eerd. In totaal zijn alle map packs van Call of Duty: World at War over PlayStation Network en Xbox Live samen meer dan 6,5 miljoen keer gedownload.

Map Pack 3 voor PC

Details over de releasedatum van Map Pack 3 voor de PC zijn nog steeds niet bekendgemaakt. Ontwikkelaar Treyarch is hard aan het werk om de downloadbare content over te zetten naar PC. Daarnaast wordt gewerkt aan patch 1.6. Hierover is alleen bekend dat er een aantal problemen opgelost worden. Verdere details komen in een later stadium.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou