Map Editor Halo 4 in ontwikkeling bij Crimson Alliance-maker | Gamer.nl

Map Editor Halo 4 in ontwikkeling bij Crimson Alliance-maker | Gamer.nl

Need for Speed was lang zoekende, stellen de mensen van EA zelf. De razend populaire franchise stond ooit garant voor fijne, hapklare raceactie, maar dat veranderde met de jaren in wisselvalligheid – zowel qua opzet als kwaliteit. Om aan te duiden dat het nieuwe deel een nieuw begin moet inluiden, heet de editie van 2015 simpelweg Need for Speed. Klaar voor een compleet nieuwe start, dus?

Certain Affinity maakte eerder al enkele map packs voor Halo-games. De studio liet verder enkele vernieuwingen zien die de Forge-editor brengt, zoals het eenvoudig kunnen plaatsen van lichtobjecten. Verder wordt het spelers makkelijker gemaakt om objecten te dupliceren en kunnen zij deze magnetisch maken, zodat ze bijvoorbeeld snel een brug kunnen bouwen.

Ook is er de optie om objecten vast te zetten, zodat ze niet onbedoeld door een ander object verplaatst kunnen worden. De nieuwe Forge-editor kent verder zogeheten Player Trait Zones, gebieden die spelers kunnen aanmerken en die vervolgens zaken als rensnelheid en hoeveelheid opgelopen schade manipuleren.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou