Map-bouwer Gears 5 wordt verwijderd

Map-bouwer Gears 5 wordt verwijderd

De tool waarmee spelers van Gears 5 zelf maps kunnen creëren wordt uit het spel gehaald.

Dat meldt The Coalition via Twitter. De ontwikkelaar zegt dat zijn focus verschuift naar andere spellen, en dat daarom de map-bouwer offline wordt gehaald. De achievements die spelers kunnen verdienen in deze modus blijven wel behouden, en worden direct aan iedereen uitgereikt die na de nieuwste update het spel opstart.

De spelers die de bijbehorende achievements haalden voordat de modus werd verwijderd, krijgen enkele in-game bonussen. Wie de ‘I made it all by myself’-achievement behaalde (door een Escape Hive-map te maken en publiceren), krijgt een exclusieve banner. Wie ‘Homegrown Hive’ heeft voltooid (door op een door spelers gemaakte Escape Hive-map te spelen) krijgt 10.000 coins in het spel.

Het verwijderen van de Map Builder betekent niet alleen dat spelers geen nieuwe maps meer kunnen creëren. Ook de eerder gemaakte maps kunnen niet meer gedownload en gespeeld worden, zo meldt een moderator van Gears of War-content. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit slaat werkelijk nergens op, waarom niet gewoon in stand houden? Vind hun excuus van 'we willen ons concentreren op nieuwe projecten' helemaal nergens op slaan immers bouwen zij die levels niet met die builder, maar spelers. Nou, weinig interesse in hunbtiekonstoge projecten als ze zo omgaan met hun huidige spelerbasis. Naast dus dat de achievements nu waardeloos zijn want iedereen krijgt ze nu zinder er iets voor te doen

0
test

Is dit een teken dat gears 6 binnenkort word aangekondigd?

0

Aanbevolen voor jou