Manifold Garden komt naar Xbox Series X en S

Manifold Garden komt naar Xbox Series X en S

De indiegame Manifold Garden verschijnt op 10 november voor Xbox Series X en Series S.

De game draait in 4K en 60 frames per seconde op Xbox Series X, en in 1440p en 60 frames per seconde op Series S. mensen die de Xbox One-versie van Manifold Garden hebben ontvangen de Xbox Series-versie als gratis upgrade via Smart Delivery.

De next-gen update is tijdelijk exclusief voor Xbox Series-consoles, zo laat producent Syrenne McNulty weten in eenbericht op gameforum ResetEra. Er zou geen geld gemoeid zijn bij deze exclusieve deal. "We werkten aan de Series X en S-versie en die was klaar voor lancering. Er zijn geen complottheorieën hier." Nieuws over een PlayStation 5-update moet later volgen.

Eerder verscheen Manifold Garden al voor PlayStation 4, Xbox One, Switch, Epic Games Store en Apple Arcade. De game verschijnt op 20 oktober ook op Steam.Manifold Garden is een first-person puzzelgame gebaseerd op kunstwerken van MC Escher en ontwikkeld door William Chyr. Het spel speelt zich af in een universum met een andere set fysieke wetten waar de speler zwaartekracht manipuleert en muren in vloeren kan laten veranderen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Sjesus Michel jij knalt er in een half uur flink wat artikelen uit.

0
test

@fonsrutte Daar ben ik een nieuwsrobot voor.

0

Aanbevolen voor jou