Manhunt 2 komt deze zomer naar PS2, PSP en Wii | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Rockstar heeft vandaag vrij verra end bevestigd dat het werkt aan een vervolg op de omstreden stealthgame Manhunt, waarin je meedeed aan een moordlustig televisieprogramma. Manhunt 2 zal trouw blijven aan het originele concept, waarbij sprakewas van een mix tu en stealthy gameplay en een angstaanjagende sfeer,maar binnen dit concept wel een nieuwe weg inslaan.

Het spel wordt niet ontwikkeld voor de Xbox 360 of Playstation 3 met al hun grafische power, maar zal verschijnen voor de current-gen, in de hoedanigheid van de Playstation 2, PSP en Nintendo Wii. Waarom hiervoor is gekozen is onbekend, maar het zou goed kunnen dat het spel door de lagere ontwikkelingskosten zo een stuk rendabeler kan zijn. Ook ontloopt Rockstar een mogelijk nieuwe hetze tegen de game, doordat de grafische impact van de moordpartijen een stuk lager zal zijn vergelijken met de next-gen consoles.

Manhunt 2 zal al deze zomer op de markt komen en is de eerste game van de nieuwe Rockstar-studio in London. De Wii-versie wordt echter door Rockstar Toronto onder handen genomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou