Het is misschien niet bij iedereen bekend, maar eerder dit jaar is een vroege PS2-versie van Manhunt 2 gelekt op het internet. Deze versie is de game die nog niet onderhevig is geweest aan de wijzigingen als gevolg van het verbod van de game in veel landen. Sky News wist te vertellen dat Rockstar aannam dat de bron van de lek een werknemer van een ander bedrijf was. Het bleef onbekend welk bedrijf. Wel was bekend gemaakt dat de werknemer inmiddels was ontslagen.

De blog gamepolitics is echter gaan doorgraven en is erachter weten te komen wat de eigenlijke bron is van de gelekte game. De persoon die de game openbaar heeft gemaakt is namelijk een werknemer van Sony computer Entertainment Europe. Het is niet minder dan de uitgever van de game, Take two, die dit heeft bevestigd. De game zelf was een nog te verbeteren versie die intern werd gebruikt voor playtests.

De naam van de werknemer blijft echter onbekend en ook de manier waarop de playtest-versie van Manhunt 2 naar buiten is gebracht, is niet openbaar gemaakt.