"Management Pandemic schuldig aan sluiting" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hij heeft geen goed woord over voor het management vanPandemic. "Het management was vrij om te doen en te laten wat ze wilden. Keer op keer lieten ze het afweten met slechte besli ingen. Het is enorm zonde, want er was veel talent en pa ie bij de studio." Door de hoge kosten die gemoeid zijn met het onderhouden van een ontwikkelstudio, zegt hij dat EA waarschijnlijk de juiste besli ing heeft gemaakt door Pandemic te sluiten.

The Saboteur

Pandemic vierde net voor de sluiting de voltooiing van The Saboteur. "Het is met gemak Pandemic's beste game tot nu toe. Natuurlijk ben ik wat bevooroordeeld omdat ik zo lang aan het spel heb gewerkt. Als je teleurgesteld was met Mercenaries 2 en Lord of the Ring (en wie was dat niet?) en vorige games van Pandemic vermakelijk vond, geef dan Saboteur een kans", aldus de ex-medewerker onder de naam Zeenbor. Volgens hem maakt de game door EA weinig kans van slagen bij het grote publiek, maar hij legt niet uit waarom.

The Saboteur verschijnt 8 december voor de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou