Man achter Colin McRae: Dirt en Race Driver: Grid stapt op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Raeburn was verantwoordelijk voor het herstarten van Codemasters' raceportfolio met respectievelijk de Colin McRae: Dirt-serie en Race Driver: Grid. Raeburn stapt op om persoonlijke projecten na te volgen.

Succes

"In navolging van het recente succes van het prijzenwinnende Dirt 2, is het positief voor elk persoon om te verhuizen als ze voelen dat ze aan de top staan", aldus Gavin Cheshire, vicedirecteur van Codemasters.

Cheshire gaat verder: "Hij vertrekt na een ongelooflijk getalenteerd team opgebouwd te hebben dat geleid wordt door belangrijke mensen die ons raceportfolio voort zullen zetten. Hij krijgt van ons de beste wensen en we bedanken hem voor alle succe en gedurende zijn tijd bij Codemasters."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou