Makers Westworld ontwikkelen tv-serie gebaseerd op Fallout

Makers Westworld ontwikkelen tv-serie gebaseerd op Fallout

Amazon en Bethesda Game Studios werken samen met de makers van de HBO-serie Westworld aan een televisieserie gebaseerd op de Fallout-franchise.

De show moet worden gemaakt door Kilter Studios, bekend van de scifiserie Westworld. Showrunners Jonathan Nolan en Lisa Joy gaan ook met de Fallout-serie aan de slag. Bethesda-producent Todd Howard zal ook als executive producent functioneren voor de tv-serie.

"Fallout is een van de beste gamereeksen ooit", aldus Nolan en Joy in een persbericht. "Elk hoofdstuk van dit ongelooflijk fantasievolle verhaal heeft ons talloze uren gekost die we ook met vrienden en familie hadden kunnen besteden. We zijn enorm enthousiast om samen te werken met Todd Howard en de andere briljante gekken bij Bethesda om dit gigantische en duister grappige universum tot leven te wekken met Amazon Studios."

De aankomende tv-serie moet als Amazon Original gelanceerd worden op Amazon Prime. Het is niet bekend wanneer de productie van de show begint of wanneer fans de serie kunnen zien.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet natuurlijk nog niet hoe ze het gaan uitwerken maar mij lijkt het dodelijk saai. Post-apocalypsiche werelden werken in mijn ogen alleen goed als een korte spinoff in een serie. "Never go full retard"

0
test

@HunterSeeker Oh, je bedoeld zoals The Walking Dead?

0
test

@Paxopoxo nou toevallig vond ik die wel heel erg saai :) had denk ik 2 of 3 seizoenen gekeken en daarna besloten niet verder te kijken. (iets met een boerderij ofzo)

0
test

Benieuwd of we eindelijk meer lore krijgen over Long Dick Johnson.

0

Aanbevolen voor jou