Computer Artworks, de makers van The Thing en Evolva, komen later dit jaar met A Sound of Thunder, een 3rd person actiegame waarin je het opneemt tegen prehistorische wezens in de toekomst. Want wat wil nu: een nieuwe, gemene organisatie genaamd Global Entropy heeft een plan bedacht om de huidige tijdlijn flink in de war te schoppen om zo prehistorische wezens in onze wereld binnen te laten dringen.

Onze wereld van 2038 wel te verstaan, want A Sound of Thunder speelt zich af in de redelijk nabije toekomst waarin we op technologisch vlak reeds enige vooruitgangen hebben geboekt zoals ook op onderstaande screenshots te zien is. In A Sound of Thunder neem je de rol aan van Travis Ryer, een "time-travel safari guide" die als simpele opdracht heeft: zorgen dat de Global Entropy de wereld niet zal gaan veranderen! Ik had het kunnen bedenken!

A Sound of Thunder wordt uitgeven door BAM! Entertainment en zal zowel op de PS2 als op de Xbox verschijnen. Screenshots van de Xbox versie vind je hier, voor de PS2 versie surf je hier heen.