Makers Subnautica onthullen nieuwe game op Gamescom

Makers Subnautica onthullen nieuwe game op Gamescom

Unknown Worlds Entertainment, de makers van de Subnautica-games, onthullen hun nieuwe game op Gamescom.

Dat heeft het bedrijf bevestigd. De game moet specifiek tijdens Gamescom Opening Night Live onthuld worden, dat op 23 augustus om 20:00 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden.

Veel details zijn er nog niet, maar volgens de makers moet het een compleet nieuwe IP zijn met turn-based gameplay. Het spel zou daarnaast gesitueerd zijn in een sci-fiwereld. 

In een tweet laat Geoff Keighley, de presentator van de aankomende Gamescom-show, weten dat er "veel gameplay" van het spel getoond zal worden.

Eerder bleek al dat Unknown Worlds Entertainment ook aan een nieuwe game in de Subnautica-reeks werkt. De ontwikkelaar laat weten dat de onthulling van dit nieuwe spel niet betekent dat fans extra lang op de nieuwe Subnautica-game moeten wachten - beide spellen worden door andere teams ontwikkeld.

Unknown Worlds is onderdeel van het Zuid-Koreaanse Krafton, dat ook PUBG: Battlegrounds uitgeeft. Krafton geeft ook The Callisto Protocol, de nieuwe game van de maker van Dead Space, uit. The Callisto Protocol wordt ook tijdens Gamescom Opening Night Live getoond, zo is bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hmmm ik hoop dat ze met de nieuwe subnautica terug gaan naar de gameplay en minimale story-telling uit deel 1. Deel 2 was mij veel te veel op land en het verhaal veel te aanwezig. Kreeg niet het gestrande gevoel dat ik wel bij deel 1 had.

0

Aanbevolen voor jou