Nieuws
Subnautica

Makers Subnautica onthullen nieuwe game op Gamescom

Tijdens Gamescom Opening Night Live op 23 augustus

Geschreven door Michel Musters op
Unknown Worlds Entertainment, de makers van de Subnautica-games, onthullen hun nieuwe game op Gamescom.

Dat heeft het bedrijf bevestigd. De game moet specifiek tijdens Gamescom Opening Night Live onthuld worden, dat op 23 augustus om 20:00 uur Nederlandse tijd wordt uitgezonden.

Veel details zijn er nog niet, maar volgens de makers moet het een compleet nieuwe IP zijn met turn-based gameplay. Het spel zou daarnaast gesitueerd zijn in een sci-fiwereld. 

In een tweet laat Geoff Keighley, de presentator van de aankomende Gamescom-show, weten dat er "veel gameplay" van het spel getoond zal worden.

Eerder bleek al dat Unknown Worlds Entertainment ook aan een nieuwe game in de Subnautica-reeks werkt. De ontwikkelaar laat weten dat de onthulling van dit nieuwe spel niet betekent dat fans extra lang op de nieuwe Subnautica-game moeten wachten - beide spellen worden door andere teams ontwikkeld.

Unknown Worlds is onderdeel van het Zuid-Koreaanse Krafton, dat ook PUBG: Battlegrounds uitgeeft. Krafton geeft ook The Callisto Protocol, de nieuwe game van de maker van Dead Space, uit. The Callisto Protocol wordt ook tijdens Gamescom Opening Night Live getoond, zo is bevestigd.

Dit artikel delen:

Lees meer

Intel Arc-gpu's verschijnen 'later dit jaar' Doos en details van AMD Ryzen 7000-cpu's gelekt
1

Reacties op: Makers Subnautica onthullen nieuwe game op Gamescom

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Dokter Caspari

    • 10 augustus 2022 13:56
    hmmm ik hoop dat ze met de nieuwe subnautica terug gaan naar de gameplay en minimale story-telling uit deel 1. Deel 2 was mij veel te veel op land en het verhaal veel te aanwezig. Kreeg niet het gestrande gevoel dat ik wel bij deel 1 had.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.