Nieuws

Makers Sonic-films hopen dat Jim Carrey de rol van Robotnik blijft spelen

Acteur gaf onlangs aan te overwegen met pensioen te gaan

Geschreven door Michel Musters op
De producenten van de Sonic-films hebben laten weten dat ze het gevoel hebben dat Jim Carrey de rol van Robotnik wil blijven vertolken, ook al heeft hij aangegeven mogelijk met pensioen te willen.

Onlangs meldde Carrey, die in de twee Sonic the Hedgehog-films de rol van Robotnik vertolkt, te overwegen met pensioen te gaan. Aan Access Hollywood vertelde hij dat hij "genoeg heeft gedaan" en dat zijn verschijning in toekomstige films geheel afhankelijk is van de kwaliteit van het script. "Ik ga met pensioen. Ja, waarschijnlijk. Ik ben behoorlijk serieus."

Tijdens de première van de tweede Sonic-film werden producenten Toby Ascher en Neal H. Moritz door IGN gevraagd wat ze gaan doen met toekomstige Sonic-films als Carrey inderdaad met pensioen gaat.

"Jim Carrey is altijd onderdeel van de Sonic-familie en er is altijd plek voor hem in de films en series als hij dat wil", aldus Ascher. "We houden van Jim en hij is erg speciaal, en wat hij met Robotnik doet is ongelooflijk. We zouden het geweldig vinden als hij het wil blijven doen, als hij dat ook wil."

Moritz vult aan: "Ik heb het gevoel dat hij zoveel van Robotnik houdt, dat het hem niet lukt om er vandaan te blijven."

Sonic the Hedgehog 2 draait sinds kort in de bioscoop. Ook moet er een derde Sonic-film en een televisieserie rondom Knuckles verschijnen. Er gaan ook geruchten over een film die volledig om het personage Tails draait.

Dit artikel delen:

Lees meer

Moss: Book 2 is geen vervolg volgens het boekje Nieuwe Gran Turismo 7-patch levert spelers meer credits op
2

Reacties op: Makers Sonic-films hopen dat Jim Carrey de rol van Robotnik blijft spelen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Saria282

  • 7 april 2022 14:53
  Heb gisteren de film gezien en lag vaak in een deuk. Heb zin in deel 3 en hoop zelf ook dat jim carry weer terug komt. Hij kan de schurk eggman zo geloofwaardig spelen. En zelf heeft hij al in beide interviews van de films aan gegeven dat hij dol op de karakter zelf is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • Messtranor

  • 8 april 2022 09:02
  Jim Carrey is zo'n acteur die je eigenlijk gewoon een globale richting moet geven welke kant je op wil, en m dan gewoon vrij moet laten en er een camera op moet zetten. Dan gebeuren er magische dingen.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.