Makers Sonic-films hopen dat Jim Carrey de rol van Robotnik blijft spelen

Makers Sonic-films hopen dat Jim Carrey de rol van Robotnik blijft spelen

De producenten van de Sonic-films hebben laten weten dat ze het gevoel hebben dat Jim Carrey de rol van Robotnik wil blijven vertolken, ook al heeft hij aangegeven mogelijk met pensioen te willen.

Onlangs meldde Carrey, die in de twee Sonic the Hedgehog-films de rol van Robotnik vertolkt, te overwegen met pensioen te gaan. Aan

Watch on YouTube

vertelde hij dat hij "genoeg heeft gedaan" en dat zijn verschijning in toekomstige films geheel afhankelijk is van de kwaliteit van het script. "Ik ga met pensioen. Ja, waarschijnlijk. Ik ben behoorlijk serieus."

Tijdens de première van de tweede Sonic-film werden producenten Toby Ascher en Neal H. Moritz door IGN gevraagd wat ze gaan doen met toekomstige Sonic-films als Carrey inderdaad met pensioen gaat.

"Jim Carrey is altijd onderdeel van de Sonic-familie en er is altijd plek voor hem in de films en series als hij dat wil", aldus Ascher. "We houden van Jim en hij is erg speciaal, en wat hij met Robotnik doet is ongelooflijk. We zouden het geweldig vinden als hij het wil blijven doen, als hij dat ook wil."

Moritz vult aan: "Ik heb het gevoel dat hij zoveel van Robotnik houdt, dat het hem niet lukt om er vandaan te blijven."

Sonic the Hedgehog 2 draait sinds kort in de bioscoop. Ook moet er een derde Sonic-film en een televisieserie rondom Knuckles verschijnen. Er gaan ook geruchten over een film die volledig om het personage Tails draait.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Heb gisteren de film gezien en lag vaak in een deuk. Heb zin in deel 3 en hoop zelf ook dat jim carry weer terug komt. Hij kan de schurk eggman zo geloofwaardig spelen. En zelf heeft hij al in beide interviews van de films aan gegeven dat hij dol op de karakter zelf is.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou