Makers PS5-horrorgame Abandoned komen met speciale trailerapp

Makers PS5-horrorgame Abandoned komen met speciale trailerapp

De makers van de aankomende PlayStation 5-horrorgame Abandoned lanceren deze maand een speciale app op de console om in real-time trailers te bekijken.

Dat heeft de Nederlandse ontwikkelaar Blue Box Game Studios aangekondigd. Normaliter worden trailers simpelweg als video's afgespeeld op consoles, maar met de Abandoned Realtime Trailers PS5-app moet het systeem de trailer daadwerkelijk zelf renderen, wat voor de meest nauwkeurige weergave zou moeten zorgen - de game draait dan immers op de console. De ontwikkelaar vergelijkt het met het afspelen van een demo, zij het een demo waar spelers zelf geen controle over hebben.

De app moet op 20 juni uitkomen. Het is niet bekend of de app dan meteen lanceert met een nieuwe trailer van Abandoned, al lijkt dat wel waarschijnlijk. De ontwikkelaar gaf in een recent interview met Gamer.nl al aan dat het rond E3 meer wilde tonen van de game.

Abandoned draait om Jason Longfield, die plotseling ontwaakt in een bos. Hij herinnert zich niet hoe hij hier is gekomen, maar herinnert zich uiteindelijk dat hij is ontvoerd. Zijn hoofddoel is om te ontsnappen. Realisme moet een belangrijke rol in Abandoned spelen. Zo schiet Jason minder accuraat wanneer hij buiten adem is - bijvoorbeeld van het rennen of door angst. Het is nog niet bekend wanneer de PS5-game uitkomt.

 
Watch on YouTube
Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ziet er echt abnormaal mooi uit !!

0
test

Ik vond het er mooi uit zien....totdat het kampvuurtje in beeld kwam. Dat was dan weer ineens tergend slecht. De belichting van het vuur is slecht (maakt geen eens schaduws bij de stenen er omheen) en dat rook lijkt wel PS2 kwaliteit.

0

Aanbevolen voor jou