Nieuws
Abandoned

Makers PS5-horrorgame Abandoned komen met speciale trailerapp

Kijk trailers in real-time op de PlayStation 5

Geschreven door Michel Musters op
De makers van de aankomende PlayStation 5-horrorgame Abandoned lanceren deze maand een speciale app op de console om in real-time trailers te bekijken.

Dat heeft de Nederlandse ontwikkelaar Blue Box Game Studios aangekondigd. Normaliter worden trailers simpelweg als video's afgespeeld op consoles, maar met de Abandoned Realtime Trailers PS5-app moet het systeem de trailer daadwerkelijk zelf renderen, wat voor de meest nauwkeurige weergave zou moeten zorgen - de game draait dan immers op de console. De ontwikkelaar vergelijkt het met het afspelen van een demo, zij het een demo waar spelers zelf geen controle over hebben.

De app moet op 20 juni uitkomen. Het is niet bekend of de app dan meteen lanceert met een nieuwe trailer van Abandoned, al lijkt dat wel waarschijnlijk. De ontwikkelaar gaf in een recent interview met Gamer.nl al aan dat het rond E3 meer wilde tonen van de game.

Abandoned draait om Jason Longfield, die plotseling ontwaakt in een bos. Hij herinnert zich niet hoe hij hier is gekomen, maar herinnert zich uiteindelijk dat hij is ontvoerd. Zijn hoofddoel is om te ontsnappen. Realisme moet een belangrijke rol in Abandoned spelen. Zo schiet Jason minder accuraat wanneer hij buiten adem is - bijvoorbeeld van het rennen of door angst. Het is nog niet bekend wanneer de PS5-game uitkomt.

Dit artikel delen:

Lees meer

Vijf Need for Speed-games zijn vanaf vandaag niet meer te koop Dolby Vision en Atmos twee jaar exclusief op Xbox-consoles
2

Reacties op: Makers PS5-horrorgame Abandoned komen met speciale trailerapp

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  RIOdeMIO

  • 1 juni 2021 08:58
  Ziet er echt abnormaal mooi uit !!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Exalian-1

  • 1 juni 2021 10:09
  Ik vond het er mooi uit zien….totdat het kampvuurtje in beeld kwam. Dat was dan weer ineens tergend slecht. De belichting van het vuur is slecht (maakt geen eens schaduws bij de stenen er omheen) en dat rook lijkt wel PS2 kwaliteit.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.