Makers Persona werken aan licht-erotische RPG met schapen | Gamer.nl

Makers Persona werken aan licht-erotische RPG met schapen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel er nog vrijwel geen details over de gameplay naar buiten zijn gekomen, is wel bekend wat de opzet wordt van het spel. Het verhaal introduceert Vincent, een 32-jarige vrijgezel die er nauwelijks romantische ambities op nahoudt, maar op een avond toch met de 22 jaar oude Catherine aan de praat raakt.

Na deze ontmoeting krijgt Vincent last van terugkerende nachtmerries, die een centrale rol in het spel spelen. Zij gaan over een wereld met een oneindige trap en bevatten bizarre schapen. De trailer en screenshots van het spel tonen de naargeestige omgeving waarin Vincent zich in zijn slaap bevindt.

Catherine is aangekondigd voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Een releasedatum is nog niet bekend, wel komt er begin volgende week meer informatie op de officiële, Japanse website van het spel. Het is vooralsnog onduidelijk of deze game ook in Europa en de Verenigde Staten zal verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou