Makers Moss-games werken aan competitieve vr-game

Makers Moss-games werken aan competitieve vr-game

Polyarc, de studio achter Moss en Moss: Book 2, werkt aan een nieuwe virtualrealitygame. Het moet een competitieve multiplayergame worden.

Veel details zijn er nog niet, maar het nog naamloze spel zou een project zijn waar men al sinds de oprichting van de studio in 2015 aan wil werken. Polyarc heeft expres gewacht met het maken van de game tot er voldoende vr-gamers waren om een multiplayergame de moeite waard te maken.

Ondanks dat er nog geen echte gameplaydetails zijn, heeft de ontwikkelaars wel een paar screenshots uitgebracht die hieronder zijn te bekijken. Het lijkt er daarbij op dat dezelfde schattige grafische stijl uit de Moss-games wordt aangehouden. Sommige fans speculeren zelfs dat de game zich in hetzelfde universum als de Moss-spellen afspeelt, al is dit nog niet officieel bevestigd.

Van 14 tot en met 16 april moet er een speeltest voor een selecte groep geïnteresseerden gehouden worden. Hier kan men zich aanmelden. Hier is in ieder geval een Quest 2-headset voor nodig - volgens Polyarc is het de bedoeling dat toekomstige speeltesten ook andere vr-headsets ondersteunen.

Polyarc
Polyarc

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou