Makers Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning werken aan grote THQ Nordic-franchise

Makers Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning werken aan grote THQ Nordic-franchise

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning-ontwikkelaar Kaiko zou aan een "grote THQ Nordic-IP" werken.

Dat blijkt uit vacatures die de studio online heeft staan. Er wordt daarbij specifiek gemeld dat het een "originele titel" is en dus geen remaster, maar het lijkt in ieder geval wel een game in een bestaande THQ Nordic-reeks te worden. De game valt in het actie-adventuregenre, maar verdere details ontbreken nog.

Kaiko heeft vooralsnog vooral ervaring met heruitgaven van games. Naast aan Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning heeft men ook aan Darksiders Warmastered Edition, Darksiders 2 Deathinitive Edition en Red Faction Guerrilla Re-MARS-tered gewerkt.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Beetje vreemde kop en illustraties. Ja het zou Kaiko - THQ Nordic zijn, maar er valt nergens uit op te maken dat het inhoudelijk met KOA te maken heeft.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ik weet wat er staat Messtranor. Strikt genomen klopt mijn reactie ook niet. Het artikel gaat inderdaad over een andere titel dan KOA maar, mijn punt en mijn reactie is ook meer dat de kop en de trailer erbij schreeuwt KOA nieuws. Kijk eens naar hetzelfde artikel bij Playsense. Die beginnen al met "Remaster studio Kaiko werkt aan een originele game voor THQ Nordic". Net even anders en dekt beter de lading. Maargoe, wie weet zie ik het wel verkeerd.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou