Nieuws
Gardens

Makers Journey en Skyrim richten nieuwe studio Gardens op

Studio richt zich volledig op het werken op afstand

Geschreven door Michel Musters op
Ontwikkelaars van Journey, The Elder Scrolls 5: Skyrim en Spider-Man hebben de nieuwe studio Gardens opgericht.

Dat is zojuist aangekondigd. De studio is opgericht door Chris Bell (Journey, What Remains of Edith Finch), Lexie Dostal (Dustforce) en Stephen Bell (Blaseball, What Remains of Edith Finch). Verder werken er ontwikkelaars die mee hebben geholpen aan de ontwikkeling van games als Spider-Man, Skyrim, Ratchet & Clank, de Fallout-franchise, Ashen en The Hobbit.

Het team wil "levendige online games met betekenisvolle multiplayermomenten en relaties tussen spelers over de hele wereld" creëren. Er zijn nog geen details over games die in ontwikkeling zijn vrijgegeven, maar er is wel wat artwork uitgekomen dat hieronder te bekijken is.

Opvallend aan Gardens is dat de studio zich richt op volledig op afstand werken en dus niet vanuit kantoor. Dit om het geluk en de gezondheid van diens werknemers te waarborgen. De meeste werknemers wonen in Portland en Los Angeles. Gardens heeft vorig jaar 4,5 miljoen dollar aan fondsen opgehaald om het bedrijf op te starten. De officiële website is hier te bezoeken.

Gardens
Gardens
Gardens

Dit artikel delen:

Lees meer

Dying Light 2-studio vraagt spelers te wachten op eerste patch Corsair MP600 Pro LPX-ssd is speciaal voor PS5 ontwikkeld
1

Reacties op: Makers Journey en Skyrim richten nieuwe studio Gardens op

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Pinopokie

    • 2 februari 2022 15:14
    Heel gaaf. Ik weet niet of het mijn soort games zullen zijn, maar de goal die ze hebben is mooi! Wellicht dat de doelgroep zo ook stelletjes wordt (let's hope)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.