Makers Chronicles of Riddick komen met The Darkness | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De Zweedse ontwikkelaar Starbreeze Studios wist vorig jaar vriend en vijand te verbazen met de filmgame The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay, die in tegenstelling tot de meeste filmgames een ware topper bleek en volgens velen de film zelfs ruimschoots overtrof. Veel moeite had Starbreeze Studios dan ook niet om nieuwe projecten binnen te halen en men sloot al snel een overeenkomst met uitgever Majesco.

Het eerste spel dat Starbreeze onder Majesco zal ontwikkelen wordt The Darkne , gebaseerd op het gelijknamige stripboek van Top Cow. In het spel zal de speler de rol aannemen van Jackie Estacado, een huurmoordenaar van de maffia wie plotseling bezeten is door de mysterieuze krachten van The Darkne . Door deze speciale krachten onder controle te krijgen, zal je proberen de baas van de onderwereld van zijn troon te stoten.

The Darkne wordt ontwikkeld in samenwerking met Paul Jenkins, wie ook voor de stripboeken het een en ander schreef. Hij zal zowel de verhaallijn uitstippelen als de afzonderlijke dialogen voor zijn rekening nemen. We zullen nog wel even geduld moeten hebben voor The Darkne . Het spel verschijnt namelijk pas in 2006 op de volgende generatie consoles en het maakt gebruik van een next-gen Riddick engine.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou