Nieuws

Makers Castlevania: Lords of Shadow hinten naar nieuwe game

Doet denken aan Contra

Geschreven door Michel Musters op
De Spaanse studio Mercury Steam, bekend van Castlevania: Lords of Shadow, werkt aan een nieuwe game. De ontwikkelaar hint naar de game op zijn website met een plaatje.

"Verken nieuwe werelden, vecht tegen vreemde wezens, ontdek nieuwe helden. Verwacht binnenkort nieuws", zo leest de website

Het is niet bekend wanneer Mercury Steam meer onthult. Mogelijk laat de ontwikkelaar meer weten tijdens Gamescom over een week. Vorig jaar gaf de studio al wel aan dat zijn nieuwe game op pc, PS4 en Xbox One zou verschijnen. In 2012 gaf de voormalige baas van de studio, Dave Cox, aan dat men graag eens een Contra-game zou maken. Het is niet bekend of deze titel daar mee te maken heeft.

Bron: Mercury Steam

Dit artikel delen:

Lees meer

Red Ash-Kickstarter heeft PS4-versie als stretch goal Into the Stars
1

Reacties op: Makers Castlevania: Lords of Shadow hinten naar nieuwe game

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Fappingsnake

    • 27 juli 2015 09:28
    Het ziet er naar uit dat dit inderdaad een contra game gaat worden, de held in de afbeelding doet wel erg sterk denken aan een van de hoofdpersonen van contra. Alleen lijkt deze ook in een soort mechanische robot ofzow te zitten ? Anyways zou wel weer vet zijn om scheldend achter mn console te zitten omdat een level onmogelijk is om uit te spelen in je eentje ( contra ) ! :)

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.