Onlangs bewees ontwikkelaar The Behemoth met de side-scrolling shoot 'm up Alien Hominid dat er nog best wat vraag is naar 2D actiegames met een cartoony uiterlijk en aartsmoeilijke retro-gameplay. Op de Comic-Con, een conferentie voor stripliefhebbers, heeft de ontwikkelaar zijn nieuwste spel voorgesteld, dat vooralsnog enkele bekend is als The Behemoth's Next Game.

Daar waar Alien Hominid gezien kon worden als een tekenfilmachtige versie van Metal Slug, is het volgende spel van The Behemoth dit voor beat 'm up spellen als Double Dragon. In het spel kunnen vier gamers tegelijk in één scherm spelen, met elk hun eigen magische krachten en wapens. Het spel maakt gebruik van een Middeleeuws thema en is pas een maand in ontwikkeling.

Verwacht wordt dat het na de Comic-Con stil zal worden omtrent dit spel en dat we pas rond de release, die over een jaar verwacht wordt, wat meer te weten zullen komen. Op welke platformen het spel zal verschijnen is nog niet bekend, maar de demo op de Comic-Con draaide in ieder geval op de GameCube. Bekijk hier wat screenshots en video-footage van dit spel.