Nieuws
The Temple of No

Maker The Stanley Parable brengt tweede gratis game uit

The Temple of No

Geschreven door Michel Musters op

William Pugh, de designer van de indiehit The Stanley Parable, heeft een gratis nieuwe game genaamd The Temple of No uitgebracht.

Het is de tweede gratis game die Pugh met zijn studio Crows Crows Crows uitbrengt. De eerste game was de first-person adventure Dr. Langeskov, The Tiger, and The Terribly Cursed Emerald: A Whirlwind Heist. Zijn tweede game. The Temple of No, is een text-adventure gebaseerd op Twine.


In de game moeten spelers kiezen of ze een man, een vrouw of een kikker besturen en gaan ze op een schatzoekavontuur. Zoals voorgaande games van Pugh is de game gevuld met humor.

Het spel is te spelen via de itch.io-pagina van Crows Crows Crows.

Dit artikel delen:

Lees meer

Demo van Doom verlengd Pokémon Go Plus nu te bestellen in Nederland
1

Reacties op: Maker The Stanley Parable brengt tweede gratis game uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    MrTomatoBalls

    • 21 juni 2016 13:06
    Deze man en zijn studio weten echt hoe het moet. Hij brengt samen met een partner The Stanley Parable uit en heeft meteen succes. Die twee gaan uit elkaar. Hoe zorg je er dan nog voor dat je publiek nogsteeds weet dat je bestaat? Geef steeds kleine gratis games uit met dezelfde humor! En dat terwijl zijn studio nu bezig is met 2 grote projecten (die natuurlijk niet gratis worden) en 1 daarvan is zelfs een VR game. De mailing lijst van Crows crows crows is btw een aanrader, zelfs die is enorm grapig.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.