Nieuws
Pac Man

Maker Sonic-films zou aan verfilming van Pac-Man werken

Waka-waka-waka

Geschreven door Michel Musters op
De maker van de Sonic-films zou een Pac-Man-film in productie hebben.

Dat claimt The Hollywood Reporter te hebben vernomen. De film zou gebaseerd zijn op een idee van Chuck Williams, de producent van de Sonic-films. Hij zou de Pac-Man-film samen met zijn bedrijf Lightbeam Entertainment produceren. Ook Wayfarer Studios zou meehelpen met het project. 

Vooralsnog is de film niet officieel aangekondigd, maar grote filmsites als The Hollywood Reporter brengen dit soort berichten vrijwel altijd alleen wanneer ze zeker van hun zaak zijn.

Pac-Man is een van de bekendste gamepersonages. Het personage ontstond in de jaren 80. In zijn arcadegames moeten spelers alle bolletjes in een doolhof zien op te eten en spoken zien te ontwijken. Er komen nog altijd nieuwe Pac-Man-games en compilaties met oude games uit. 

Op dit moment is Pac-Man World Re-Pac in ontwikkeling, een remake van de 3D-platformer Pac-Man World. De game verschijnt op 26 augustus voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en Nintendo Switch.

Dit artikel delen:

Lees meer

Intel onthult eerste Arc Pro-gpu's voor workstations Verbod op lootboxes in België wordt volgens onderzoek slecht gehandhaafd
1

Reacties op: Maker Sonic-films zou aan verfilming van Pac-Man werken

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  coola

  • 9 augustus 2022 12:01
  Ik heb even moeite met een live Action Pac-Man film te visualiseren. Sonic , pokemon, monster Hunter, resident Evil, Assassin's Creed, halo, duke nukem, doom etc kan ik allemaal begrijpen. Maar Pac-Man nope i don't see it.

  Aan andere kant ze hebben Sonic ook succesvol weten te kunnen maken dus wie weet.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.