Maker Sonic-films heeft 'Sonic cinematic universe' op het oog

Maker Sonic-films heeft 'Sonic cinematic universe' op het oog

De producent van de Sonic the Hedgehog-films wil een 'Sonic cinematic universe' creëren.

Dat meldt Toby Ascher aan VGC. Hij is een producent van zowel de eerste als aankomende tweede film. "We creëren een Sonic cinematic universe, dus we wisten al dat we meer personages wilden toevoegen (aan het vervolg), zoals Tails en Knuckles. Ze zijn nieuw in de film, maar geliefd bij gamers wereldwijd."

De opmerking is niet verrassend; eerder kondigden Paramount Pictures en Sega al aan dat er een derde Sonic-film en een live-action televisieserie rondom Knuckles in de maak is. Zowel in de tweede film als de aankomende serie vertolkt Idris Elba de rol van Knuckles. De serie moet volgend jaar op Paramount+ komen te staan. Giant Freakin Robot meldde vorige maand dat er ook een film in de maak is die zich volledig richt op Tails, al is dit nog niet officieel bevestigd.

Het lijkt er dus op dat bovengenoemde bedrijven van plan zijn een breed scala aan films en series rondom de klassieke Sega-franchise uit te brengen. Morgen komt in ieder geval Sonic the Hedgehog 2 uit in de bioscoop.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou ja ik geef ze een kans omdat ze hier een IP hebben die kinderen en volwassenen aanspreekt, dat is nu net dat ene dingetje wat ze delen met Marvel. Maar de kans is alsnog sterk aanwezig dat de derde film veel minder gaat presteren en daarom de plannen meteen van tafel zijn. Sonic moet nu eenmaal over Sonic gaan, het komt met een vooraf ingebouwde rek die eruit zal gaan.

0

Gezien hoeveel Sonic characters er zijn kunnen ze nog lang vooruit. Ik verwacht dat Amy in de volgende film haar debuut gaat maken, maar ze heeft wel een kleine twist nodig om niet meteen een damsel in distress te worden. Persoonlijk hoop ik ook op Shadow. Zijn backstory uit Sonic Adventure 2 is makkelijk aan te passen naaar een film en maakt hem meteen een antagonist.

0

Aanbevolen voor jou