De game Rag Doll Kung Fu was een leuke, originele en verslavende game die helaas alleen gekocht kon worden door middel van Valve's Steam platform. In het spel moest jij, met behulp van kung fu moves en rag doll physics, je tegenstander roundhouse-kicken en uppercutten.

De maker en bedenker van Rag Doll Kung Fu, Mark Healy, is nu zijn eigen studio begonnen. De ex-Lionhead medewerker is bezig aan een game voor next-gen consoles, maar welke precies is niet bekend. Het zou weer om een originele en niet erg normale game gaan, wat we best geloven, aangezien Rag Doll Kung Fu ook niet erg conventioneel was. Binnen een paar maanden hoopt de ontwikkelaar een demo voor uitgevers klaar te hebben, om zo een publisher te strikken.

"[The game is] definitely original, and quite unusual. We're giving ourselves another three months to make it into a very sexy demo, which will hopefully secure us a good publishing deal," Healy said.

Het bedrijf dat Healy heeft opgericht heeft de naam  Media Molecule gekregen, en op dit moment werken er tien mensen in het bedrijf.