Maker Rag Doll Kung Fu begint eigen developer | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

De game Rag Doll Kung Fu was een leuke, originele en verslavende gamedie helaas alleen gekocht kon worden door middel van Valve's Steamplatform. In het spel moest jij, met behulp van kung fu moves en ragdoll physics, je tegenstander roundhouse-kicken en uppercutten.

De maker en bedenker van Rag Doll Kung Fu, Mark Healy, is nu zijn eigenstudio begonnen. De ex-Lionhead medewerker is bezig aan een game voornext-gen consoles, maar welke precies is niet bekend. Het zou weer omeen originele en niet erg normale game gaan, wat we best geloven,aangezien Rag Doll Kung Fu ook niet erg conventioneel was. Binnen eenpaar maanden hoopt de ontwikkelaar een demo voor uitgevers klaar tehebben, om zo een publisher te strikken.

"[The game is] definitely original, and quite unusual. We're givingourselves another three months to make it into a very sexy demo, whichwill hopefully secure us a good publishing deal," Healy said.

Het bedrijf dat Healy heeft opgericht heeft de naam  Media Moleculegekregen, en op dit moment werken er tien mensen in het bedrijf.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou