Maker Minecraft richt kleine studio op | Gamer.nl

Maker Minecraft richt kleine studio op | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Minecraft is geheel door Per on zelf gemaakt en biedt spelers de vrijheid om hun spelwereld aan te pa en, die volledig uit kubu en is opgebouwd. Het spel kent een singleplayer- en multiplayermodus waarin spelers zich zullen moeten beschermen tegen monsters die in de omgeving rondlopen. Dit overlevingsaspect komt alleen voor in de survivalmodus, daarnaast is er ook een Creative-modus, waarbij het enkel draait om het bouwen van objecten.

Over het tweede project zegt Per on op zijn officiële blog: "Het wordt naast Minecraft ontwikkeld, maar verschilt behoorlijk in zowel grafische stijl als gameplay." Meer details over de nog op te richten studio en het nieuwe project zijn nog niet bekend.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou