Maker Limbo werkt aan compleet nieuwe game | Gamer.nl

Maker Limbo werkt aan compleet nieuwe game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik kan je niet veel vertellen," aldus CEO Dino Patti, "maar ik weet wel dat als je Limbo leuk vond, deze game echt voor jou gaat worden. De stijl van de gameplay past dan echt bij je. Je zal voelen dat hetzelfde team achter de game zit, maar alles zal anders zijn."

Exclusiviteit

Limbo zal volgens de makers voor altijd exclusief op Microsoft's console blijven. "We hebben een hoop tijd en geld opgemaakt om Limbo uit te brengen", en volgens Patti was de exclusieve deal met Microsoft een manier om het geld terug te krijgen. "En het werkte prima, want we hebben ons geld teruggekregen, wat erg cool was."

Voor de nieuwe franchise waar Playdead aan werkt laat de ontwikkelaar echter alle opties open. "We willen dat zoveel mogelijk mensen onze games kunnen spelen. Als het weer een exclusieve game wordt, dan doen we dat om bepaalde redenen, maar we willen uiteindelijk dat zoveel mogelijk mensen het spel spelen."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou