Nieuws
GTA V Redux

Maker GTA 5-mod beschuldigd van stelen

Ontkent alle beschuldigingen

Geschreven door Peter Paardekooper op

Josh Romito, de maker van de realistische Grand Theft Auto 5-mod GTA 5 Redux, wordt ervan beschuldigd de code van een andere modder gestolen te hebben.

Op GTAForums.com zegt CP, de maker van de GTA 5-mod VisualV, dat Romito de code van zijn mod zonder zijn toestemming gebruikt zou hebben. De Redux-mod van Romito is maandag officieel verschenen.

Na door de community meerdere malen gevraagd te zijn zijn mod offline te halen, reageerde Romito op Redditover de beschuldigingen: "Redux gaat nergens heen, en jullie gaan mij met jullie overtrokken reacties niet overhalen de mod offline te halen. Ik ga hier niet meer verder op in. Zonde van mijn tijd!"

Eerder haalde Romito al een andere mod van hem offline na evenals beschuldigd te zijn de bestanden te stelen. Daarover zei hij toen: "In de afgelopen paar dagen is het mij duidelijk geworden dat delen van het project direct van andere ontwikkelaars gestolen zijn en aan mij zijn aangeleverd als onderdeel van mijn werk. Ik word nu voor schut gezet door mijn gelijken, en daarom heb ik actie ondernomen om nog enige geloofwaardigheid in de community te behouden. Ik bied mijn excuses aan aan iedereen van wie er gestolen is, en zou willen dat ik het ongedaan kon maken."

Dit artikel delen:

Lees meer

Elimineer Hitler in Sniper Elite 4 Super Mario Maker 3DS bevat waarschijnlijk geen 3D-opties
2

Reacties op: Maker GTA 5-mod beschuldigd van stelen

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Guarnerre

  • 21 september 2016 14:52
  Tja, erken de maker van VisualV dan ook in je credits.

  Wel een prachtige mod (Redux) mits je pc een kerncentrale is.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Clay

  • 22 september 2016 11:58
  Hyped mod package met matige visuals :P maar hij credit nu ook wat meer partijen op z'n site zo te zien. Ik zou persoonlijk voor NaturalVision op VisualV gaan denk ik.

  Maar zoals met meer games en mods ala reshade; verdiep je er eens in en kijk gewoon wat jouw persoonlijke voorkeur heeft qua visuele stijl.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.