Maker GTA 5-mod beschuldigd van stelen | Gamer.nl

Maker GTA 5-mod beschuldigd van stelen | Gamer.nl

Josh Romito, de maker van de realistische Grand Theft Auto 5-mod GTA 5 Redux, wordt ervan beschuldigd de code van een andere modder gestolen te hebben.

Op GTAForums.com zegt CP, de maker van de GTA 5-mod VisualV, dat Romito de code van zijn mod zonder zijn toestemming gebruikt zou hebben. De Redux-mod van Romito is maandag officieel verschenen.

Na door de community meerdere malen gevraagd te zijn zijn mod offline te halen, reageerde Romito op Redditover de beschuldigingen: "Redux gaat nergens heen, en jullie gaan mij met jullie overtrokken reacties niet overhalen de mod offline te halen. Ik ga hier niet meer verder op in. Zonde van mijn tijd!"

Eerder haalde Romito al een andere mod van hem offline na evenals beschuldigd te zijn de bestanden te stelen. Daarover zei hij toen: "In de afgelopen paar dagen is het mij duidelijk geworden dat delen van het project direct van andere ontwikkelaars gestolen zijn en aan mij zijn aangeleverd als onderdeel van mijn werk. Ik word nu voor schut gezet door mijn gelijken, en daarom heb ik actie ondernomen om nog enige geloofwaardigheid in de community te behouden. Ik bied mijn excuses aan aan iedereen van wie er gestolen is, en zou willen dat ik het ongedaan kon maken."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou