Maker God of War PSP heeft GoW voor Vita afgewezen | Gamer.nl

Maker God of War PSP heeft GoW voor Vita afgewezen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ru Weerasuriya, CEO bij Ready at Dawn, vertelt dat het een zeer aantrekkelijk idee was om een Vita-game te maken, maar dat dat niet past bij de plannen van zijn studio. Hij spreekt de hoop uit dat een andere studio de ontwikkeling van God of War voor PS Vita voor zijn rekening neemt.

Ready at Dawn heeft het project afgewezen, omdat de studio zich wil richten op een volledig nieuw spel voor de volgende generatie spelcomputers. Weerasuriya meent dat de tijd daar nu rijp voor is: "Wat volgens mij belangrijk voor ons is geweest, is de vroege besli ing om een generatie over te slaan. Ik weet dat meeste mensen op de huidige generatie spelcomputers gesprongen zouden zijn. De meeste mensen vragen ons daarnaar, hoe ga je van een handheld naar een spelcomputer van de volgende generatie? Ik denk dat dat het juiste is om te doen. Soms moet je een gok wagen en er achter blijven staan."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou