Maker Angry Birds niet bezig aan Windows Phone 7-versie | Gamer.nl

Maker Angry Birds niet bezig aan Windows Phone 7-versie | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Rovio Mobile liet via een twitterbericht weten niet bezig te zijn met het ontwikkelen van Angry Birds voor Windows Phone 7 en dat het icoontje van het spel zonder toestemming gebruikt is door Microsoft op de site van het besturing ysteem. "Dat staat los van of we het wel of niet [voor Windows Phone 7] gaan doen, het is enkel dat we dat nog altijd zelf besli en", voegde het bedrijf hieraan toe.

In een reactie op de onrechtmatige vermelding zei Microsoft: "Het lijkt erop dat foutieve informatie op één van onze websites is geplaatst. Deze is inmiddels verwijderd." Angry Birds is op dit moment verkrijgbaar voor de iPhone en iPad. Binnenkort zal het spel ook op de Android-marktplaats verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou