Majesco komt met DS-game Diamond Trust of London | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Diamond Trust of London staat het verhaal achter de diamantenhandel centraal. Het is een turn-based strategy game voor één of twee spelers. De speler moet in de game zo snel mogelijk diamanten zien te winnen in het land Angola, om ze daarna te verschepen naar London of Antwerpen en ze daar te verkopen. Ondertu en wordt de speler op de hielen gezeten door de Verenigde Naties. De game ondersteunt de DSi camera, maar het gebruik van de camera is niet vereist.

Jason Rohrer

Rohrer staat bekend om Pa age, dat in 2007 uitkwam, en de recent verschenen Sleep Is Death. Rohrer heeft games in verschillende genre's gemaakt, van tweedimensionale shooters tot puzzelgames. Diamond Trust of London moet deze zomer verschijnen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou