Nieuws
Lil Gator

Mail over bètatest voor Lil Gator Game blijkt scam te zijn

Playtonic waarschuwt ontvangers niet op links in de mail te klikken

Geschreven door Michel Musters op
Een e-mail die rondgaat over een zogenaamde bètatest van Lil Gator Game is een scam.

Dat laat uitgever Playtonic weten. Volgens het bedrijf biedt iemand zogenaamd een bètatest voor het spel aan. "We kunnen bevestigen dat dit een scam is en niet van Playtonic komt. Als we dit aan onze fans zouden bieden, zouden we het via Twitter aankondigen en niet op andere wijze."

Playtonic benadrukt dan ook dat mensen die een e-mail ontvangen voor een bètatest, niet op de links in de mail klikken. Het bedrijf laat weten dat er geen bètatest voor Lil Gator Game beschikbaar wordt gesteld - vorig jaar verscheen er al een demo op Steam waarmee genoeg feedback is vergaard.

Lil Gator Game moet ergens later dit jaar op Steam en de Switch eShop verschijnen en vooral het innerlijke kind van spelers aanspreken. Men verkent al springend, glijdend en klimmend een gigantisch speelpark op een eiland met Lil Gator. Het doel is om nieuwe vrienden te maken. 

MegaWobble is de ontwikkelaar, maar Playtonic, de ontwikkelaar van de Yooka-Laylee-spellen, geeft de game uit. Hieronder is een eerder verschenen trailer te bekijken.

Dit artikel delen:

Lees meer

'PS4 is in totaal meer dan twee keer zoveel verkocht als Xbox One' Fans maken zogenaamde Game Boy-game gebaseerd op Better Call Saul
0

Reacties op: Mail over bètatest voor Lil Gator Game blijkt scam te zijn

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.