Fantasy games, we kunnen er niet meer zonder. Er volgens sommige kunner er niet genoeg van zijn. Zo hebben we allemaal wel eens gehoord van Warcraft, Warlords en nog vele anderen.

Nu is het de beurt aan MageLords van Kinesoft. Een verder niet zo druk besproken game voor de PC, maar een die, gezien de graphics van de rassen, niet eens zo slecht hoeft te zijn. Het is nu denk ik wel het wachten op ingame screenshots om te zien hoe ze de playability willen gaan verwezelijken.

The world of the MageLords is filled with magical creatures and fearsome monsters straight from fantasy and mythology including dragons, minotaurs, zombies, hellhounds, wraiths, skeleton armies, death knights, and basilisks. In their attempt to build the ultimate empire, players will take the role of one of the six distinct races that are the descendents of the original Arcanian civilization.

Het lijkt er een beetje op dat deze game erg geïnspireerd is door Warcraft. Maar wie weet, laten we eerst maar wachten op de ingame screenshots en natuurlijk op Warcraft 3. Het kan ook aan mij liggen