Mafia II is recordhouder van gebruik scheldwoorden | Gamer.nl

Mafia II is recordhouder van gebruik scheldwoorden | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In Mafia II wordt op zijn minst tweehonderd keer gebruikgemaakt van het scheldwoord 'fuck' of een variant daarop, terwijl dit woord bij de vorige recordhouder House of the Dead: Overkill 189 keer in de mond werd genomen. Het uiteindelijke aantal kan echter nog oplopen, omdat Achievement Hunters, die de score bijhield, vier hoofdstukken voor het einde van Mafia II al gestopt is met tellen.

"Er waren nog steeds vier hoofdstukken met tu enfilmpjes waar we gebruik van hadden kunnen maken voor onze telling, maar we waren al vrij lang bezig. Dus wie weet voor hoeveel Mafia II uiteindelijk in de Guinne World Records Gamer's Edition terechtkomt", aldus Jack Pattillo, die deel uitmaakt van de Achievement Hunters.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou