Releasedatum Mafia 3: Definitive Edition gelekt

Releasedatum Mafia 3: Definitive Edition gelekt

De releasedatum van Mafia 3: Definitive Edition is gelekt. Een listing van de game is verschenen op de PlayStation Store.

Eerder verscheen er al een mogelijke

Watch on YouTube

op YouTube die de releasedatum al goed had. Nu is er op de PlayStation Store een listing verschenen waar Mafia 3: Definitive Edition gepland staat voor 19 mei voor 50 dollar. De listing is hieronder te bekijken.

Mafia 3

Het was waarschijnlijk de bedoeling dat de remake later vandaag werd aangekondigd als onderdeel van de Mafia Trilogy-aankondiging. Volgens het platform PSU is de Mafia 3: Definitive Edition onderdeel van een collectie van remakes van alle Mafia-games in de franchise. Volgens het platform komt Mafia 2: Definitive Edition later vandaag tegelijkertijd uit met de Mafia 3-remake.

De games zijn volledige remakes van de game met minimale graphische upgrades en bevatten alle dlc en add-ons. De klapper van de collectie is de Mafia: Definitive Edition, een remake van de eerste Mafia-game met verbeterde gameplay en extra verhaallijnen. Deze game komt op een later moment in augustus uit.

Meer informatie over de Mafia Trilogy wordt waarschijnlijk later vandaag onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

wat betreft Mafia 3, betere graphics winnen het nooit van de repetitieve gameplay. Jammer, want ik vond het sfeertje in de game wel heel erg tof.

0
test

Ik hetzelfde echt een teleurstelling was dit. Maar deel 1 komt zeker in huis komen ze ook gewoon op disc?

0

Aanbevolen voor jou