Nieuws
Death Stranding

Samenwerken staat centraal in Death Stranding volgens Mads Mikkelsen

Samenwerken is een vereiste

Geschreven door Redactie Gamer.nl op
Volgens acteur Mads Mikkelsen is samenwerken cruciaal voor de PS4-exclusive Death Stranding. Dit deelde hij met de website Total Film.

Mikkelsen geeft toe de game niet helemaal te begrijpen, omdat het "te gecompliceerd, te vreemd en te prachtig is". Toch weet hij een interessant aspect van Death Stranding uit te lichten: "Het hele concept van de game is, voor zover ik het begrijp, dat mensen in verschillende delen van de wereld samen moeten werken." Op welke manier deze samenwerking plaats moet vinden is nog onbekend.

Het is niet de eerste keer dat Kojima de noodzaak van samenwerking toevoegt aan een game. Zo kunnen spelers in Metal Gear 5 nucleaire wapens maken voor een achievement met tijdelijke in-game voordelen. Als alle spelers in de wereld echter hun wapens aan de kant gooien, verschijnt een speciale cutscene vrij. In de Boktai-reeks van Kojima werden spelers tevens aangemoedigd naar buiten te gaan om andere spelers tegen te komen en zo hun personage sterker te maken.

Daarnaast vertelt Mikkelsen over zijn ervaring als acteur met motion capture: "Het is raar," vertelt de acteur, "je loopt naar iemand toe om hem te omhelzen, maar de camera's knallen tegen elkaar aan. Je moet er maar op vertrouwen dat het goedkomt. Voor acteurs zoals ik is dat moeilijk om te accepteren."

Sony heeft al beloofd meer van Death Stranding te tonen tijdens hun E3-presentatie. Tevens is Kojima al aan het hinten naar de trailer die volgende maand wordt getoond.

Death Stranding

Dit artikel delen:

Lees meer

Psychonauts-maker Tim Schafer: 'mijn beste jaren komen nog' Gerucht: Sunset Overdrive komt naar pc
0

Reacties op: Samenwerken staat centraal in Death Stranding volgens Mads Mikkelsen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.