De Elspa heeft de nieuwste lijst met verkoopcijfers van games in Groot Britannië van de afgelopen week beschikbaar gesteld. Juiced is verstoten van de eerste plaats door Madagascar, de filmgame van Activision, die vorige week nog op de zesde plaats stond. Madagascar staat eveneens in de lijst van bestverkochte PS2 games bovenaan.Destroy All Humans blijft het goed doen voor een originele nieuwe franchise en stijgt één plaatsje naar plek twee. Het spel heeft eveneens de eerste plaats in de lijst van bestverkochte Xbox spellen. De nummer één van vorige week, Juiced, vinden we terug op de derde plaats, gevolgd door Medal of Honor: European Assault en God of War.

De hoogste nieuwe binnenkomer is de filmgame Fantastic 4, op de achtste positie. Capcom's grafisch unieke Killer 7 moet, ondanks de aandacht die het spel naar zijn release toe mocht genieten, genoegen nemen met een vijftiende plaats. In de lijst van GameCube spellen, staat het spel echter bovenaan.

De bestverkochte PC game van vorige week is nog steeds Battlefield 2, die we terugvinden op de elfde plaats. De volledige lijst vind je hier.