Mad World niet gepland voor release in censuurlanden | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Platinum Games' gewelddadige Wii-titel zal mi chien niet eens hetlevenslicht zien in Japan, het land waar Mad World nota bene ontwikkeld wordt.Het stijlvolle en gruwelijke actiespel wordt waarschijnlijk ook nietuitgebracht in landen die bekend staan om hun strenge censuur, zoalsDuitsland en Australië.

Uitgever Sega, die Mad World onder haarvleugels heeft, zegt dat hun strategie op korte termijn uitsluitendgericht is op het succesvol maken van het spel in zijn huidige vorm. Demogelijkheid om het spel in sterk gecensureerde vorm alsnog op eenlater tijdstip te brengen, is echter nog niet helemaal van de baan.

Platinum Games stuurt regelmatig een tu enversie van Mad World naar deESRB, die het spel uiteindelijk van een leeftijd tempel moet voorzien.De visuele stijl van de game heeft veel weg van een zwart-witstripboek, waar bloed de enige substantie met een kleurtje is. Detegenstellingen met andere games die wél hyperrealistische beeldencombineren met grof geweld kunnen bijna niet groter zijn.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou