Mad Catz wordt wereldwijde ontwikkelaar Rock Band-instrumenten | Gamer.nl

Mad Catz wordt wereldwijde ontwikkelaar Rock Band-instrumenten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Wij zullen wereldwijd de voornaamste ontwikkelaar van acce oires voor Rock Band worden", aldus Darren Richardson, directeur van Mad Catz. Volgens Richardson zorgt dit ervoor dat het bedrijf "een meer integrale rol speelt binnen de Rock Band-reeks".

Er zijn voor Rock Band diverse acce oires uitgekomen die spelers nieuwe mogelijkheden bieden of de hardware die Harmonix zelf levert proberen te verbeteren. Zo bracht ION Audio een premium drum kit uit met bekkens. Deze set kan nog uitgebreid worden met een zogenaamd drum brain, waardoor het drumstel ook als volwaardige electronische drumkit gebruikt kan worden. De nieuwe game in de Rock Band-reeks, Green Day: Rock Band, verschijnt op 8 juni voor PlayStation 3, Xbox 360 en Wii en laat spelers de nummers van punkband Green Day spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou