Mad Catz maakt accessoires voor De Sims | Gamer.nl

Mad Catz maakt accessoires voor De Sims | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In de deal staat omschreven dat Mad Catz De Sims-hardware mag ontwikkelen voor PC, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, Nintendo DS en Nintendo 3DS. Wat voor randapparatuur Mad Catz voor De Sims gaat ontwikkelen is onbekend. Ook is onduidelijk wanneer consumenten de eerste acce oires in de winkels kunnen verwachten.

Mad Catz maakt ook randapparatuur voor Gears of War 3, waaronder controllers en headsets. Datzelfde deed het bedrijf al eerder voor Call of Duty: Modern Warfare 2 en Call of Duty: Black Ops. Ook verwierf het onlangs de exclusieve rechten op het maken van draadloze headsets met het officiële Xbox 360-logo. 

Middeleeuwen

De eerstvolgende Sims-game is De Sims: Middeleeuwen die op 25 maart uitkomt voor PC. De game is een gloednieuw deel in de Sims-serie. De game speelt zich af ten tijde van de middeleeuwen en spelers kunnen hun eigen helden maken, hun vaardigheden ontwikkelen, met ze op avontuur gaan, hun koninkrijk uitbouwen, handeldrijven, oorlogvoeren en legendes creëren. Spelers besturen niet alleen één Sims-huishouden, maar kunnen met alle Sims in het koninkrijk spelen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou