Mad Catz komt met officiële Gears of War 3-headsets | Gamer.nl

Mad Catz komt met officiële Gears of War 3-headsets | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Met een prijs van 179,99 dollar is de Gears of War 3 Dolby 7.1 Surround Sound Headset de duurste en meest luxe headset. De koptelefoon biedt ondersteuning voor 7.1 surround-geluid en de afneembare microfoon is geoptimaliseerd voor stemcommunicatie over Xbox Live. De headset biedt onafhankelijke volumeknoppen voor stem- en gamegeluid.

De Performance Stereo Gaming Headset kost 99,99 dollar. Deze headset heeft afgezien van het ontbreken van 7.1 surround-geluid grotendeels dezelfde features als de Surround Sound Headset. Voor 29,99 dollar kunnen gamers de Throat Communicator kopen, een microfoon die om de hals gedragen wordt, met een in-ear koptelefoon voor stemgeluid. Deze headset biedt geen ondersteuning voor gamegeluid. De headsets zijn te bestellen in de online winkel van Mad Catz.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou