"We zijn erg blij dat we vanaf deze winter optreden als de uitgever van Rock Band 3", aldus Darren Richardson, baas van Mad Catz. "Het is de ultieme interactieve ervaring voor iedere muziekfan, of ze nu een geweldige partygame zoeken om te doen met vrienden, de meer dan drieduizend liedjes in Rock Band 3's bibliotheek door willen spelen of een leuke manier zoeken om gitaar, drums of keyboard te leren spelen."

Rock Band 3 verscheen al vorig jaar oktober. Het spel werd echter net als eerdere delen geplaagd door een beperkte verkrijgbaarheid van bundels met daarin voor het spel benodigde instrumenten. De heruitgave van het spel komt met instrumenten die Mad Catz eerder al los voor het spel produceerde, zoals een draadloos toetsenbord, de Wireless Fender Stratocaster en de Wireless Fender Mustang Pro.

Voor welke platformen Mad Catz de game opnieuw gaat uitbrengen, zegt het niet. Voor zover bekend heeft het bedrijf echter geen licentie om games uit te brengen voor PlayStation 3 en Wii, maar wel voor Xbox 360. Naar verwachting betreft het daarom alleen dat platform.