Volgens het Zweeds magazine Level zullen we bij de release van Halo 3 de keuze krijgen uit drie verschillende versies: een standaard versie, een collector's edition en een legendary edition. Deze laatste zal natuurlijk de meest complete versie zijn doordat er maarliefst 4 discs én een Master Chief helm in het pakket zullen zitten!

Natuurlijk gaat het hier niet om een helm die je daadwerkelijk kan opzetten, maar om een miniatuurversie die je zal kunnen gebruiken om de 4 bijgeleverde CD's/DVD's in te stoppen. De content van deze 4 schijfjes zal bestaan uit documentaries en developer comment, creative content (Red Vs. Blue, Spark of Life etc), alle cutscenes uit de hele Halo serie in HD formaat en uiteraard Halo 3 zelf.

Spijtig genoeg wist het magazine nog geen exacte datum te geven waarop het spel in de winkels zal liggen. Ook moest men het prijskaartje schuldig blijven van de drie versies, maar ik heb zo'n vermoeden dat de legendary edition  van Halo 3 wel eens een serieuze hap uit je budget zal gaan nemen. Vooral dus toekomstig voer voor de echte fans van de reeks