Maak kans op een Kingston prijzenpakket t.w.v. 500 euro | Gamer.nl

Maak kans op een Kingston prijzenpakket t.w.v. 500 euro | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Weet jij de hoogste dagscore neer te zetten? Dan win je een fantastische Kingston prijs! Het spel dat gespeeld zal gaan worden is Counter Strike Source. De deelnemer die deze dag de hoogste score weet neer te zetten in de ‘Shoot Out’ tegen Charlotte van Brabander wint een Kingston prijzenpakket t.w.v. €500,-. Dit pakket bestaat uit diverse Kingston producten.

Bezoekers van Gamer.nl kunnen zich nu exclusief inschrijven via dit inschrijfformulier. De eerste 30 inschrijvingen ontvangen in de winkel op 6 november een gratis Hyper X Fan t.w.v. € 19,99. Let op: er kunnen maximaal 50 deelnemers meedoen. Nadat je je hebt ingeschreven zul je binnen enkele werkdagen een bevestiging ontvangen met daarin de verdere instructies. Deelname is geheel gratis.

Iedereen is welkom op deze fantastische dag!
Tijdstip : 12:00 t/m 17:00 uur
Locatie: Alternate Nederland, Handelsweg 110, Ridderkerk

Actievoorwaarden: Om deel te kunnen nemen aan de Kingston Technology gaming middag bij Alternate moet je tenminste 16 jaar of ouder zijn. Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. Aan de wedstrijd kunnen maximaal 50 personen deelnemen, vol = vol. Iedere deelnemer mag slechts één keer deelnemen aan de Shout Out. Alleen de eerste 30 inschrijvingen ontvangen een gratis Kingston Hyper X fan, welke na deelname aan de Shout Out kan worden afgehaald bij de afhaalbalie in de Alternate Showroom. Hiervoor dient men een legitimatiebewijs te tonen. Alternate zal de winnaar van de game wedstrijd in week 45 telefonisch benaderen, waarna hij of zij de prijs kan komen afhalen. Medewerkers van Alternate en Gamer.nl zijn uitgesloten van deelname. Inschrijven kan uiterlijk tot 3 november 17:00 uur. Deelname is gratis.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou